Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
20 december 2013 av Stephie i sjukdom & hälsa (4 svar)
Nu är min älskade tik opererad.
Operationen gick väldigt bra, veterinären ringde till mig när operationen var klar och sedan fick jag vänta några timmar till innan jag fick hämta henne. Veterinären funderade på om de skulle göra två operationer eller bara en stor, de valde en stor och de är jag glad över!
När jag hämtade Ellen så var veterinären förvånad över hur pigg hon har varit hela tiden. Det är jag väldigt glad över!
Jag är väldigt glad över att jag har en liten hund för jag bor två trappor upp, utan hiss och Ellen ska inte gå i trappor. Jag bär henne i en väska ut på gården och sedan när hon gjort sina behov vill hon sätta sig i väskan igen. Tur att hon är tränad att sitta i väska, när vi åkt buss!
Ellen får ju inte hoppa eller ha sig, så hon måste ligga i bur när inte jag kan vara med henne, det är ju inte riktigt till hennes belåtenhet. Jag sov faktiskt på golvet brevid hennes bur några timmar i går kväll, sedan fick jag så ont i kroppen att jag var tvungen att lägga mig i sängen och lämna Ellen i buren.

När vi kom hem så bar jag in Ellen först och satte henne i bur och sedan gick jag tillbaka till bilen och hämtade de andra två. När vi kom in så ville de andra två hälsa och lukta på Ellen. Hon morrade åt lill killen, men inte åt hennes dotter.
Raser: Löwchen, Pudel

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Stephie och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Team Wild Things
Medlem 2012-12-06
#1 20 december 2013 av Team Wild Things Re: Nu är min älskade tik opererad
vad skönt att operationen gick bra! >-<
Svara på detta inlägg

Hortensia
Medlem 2010-01-18
#2 20 december 2013 av Hortensia Hoppas hon kryar på sig snabbt! /nt
>-<
Svara på detta inlägg

DearHound
Medlem 2012-05-29
#3 20 december 2013 av DearHound Re: Nu är min älskade tik opererad
Så härligt att höra att allt har gått så bra!
Svara på detta inlägg

Stephie
Medlem 2003-01-08
#4 21 december 2013 av Stephie Lite läskiga bilder på såret
Blev tvungen att åka upp till veterinär igår på morgonen då jag såg att hela bandaget var nedblodat. Första bilden är på bandaget när jag hämtade Ellen och andra bilden är på själva såret när vi är uppe på vet.stationen för att lägga om såret. Det kan ha blivit en infektion i såret.

Min tjej är super duktig, jag höll henne och la henne på rygg. Veterinär fick slita bort första bandaget och det syntes att det gjorde ont. Allt hon gjorde var att markera med nosen att nu gjorde det väldigt ont. Sedan fick Ellen ett annat baandage, för att jag enklare ska kunna byta på henne.
Ellen har nu fått mera medicin också, hon äter Rimadyl mot värk och Vetrimoxin mot eventuell infektion!

Ellen är super duktig, dock försöker hon hoppa lite när hon ligger på soffan, mellan soffan och soffkanten.

Jag sov i hallen på tältsäng brevid min lilla tjej, för jag vill att hon ska känna att jag finns där för henne. Hon sa till vid 0:00 i natt att hon behövde ut och hon var nödig och i morse vid 6:00 väckte hon mig igen och behövde ut!
Bilder:
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Idag är det ett år sen min älskade Ginza gick bort   [2] 23 dec: Ginza Schäfertik 23 dec: Ginza Schäfertik GRATTIS ÄLSKADE HUND!   [2] 16 nov: pipilotta 17 nov: Svea58 ny opererad hund med valp ?   [2] 8 apr: Coda 9 apr: Mandy FCP opererad hund   [0] 24 dec: Åsa och zorro Vila i frid vår älskade Thor   [2] 7 mar: abbe83 7 mar: -Aslan pwd- Behöver råd om en OCD opererad hund på båda has.   [2] 6 maj: Fluffiga_öron 9 maj: Goldendog Vår älskade vovve Kita finns inte mer hos oss. Sju   [3] 28 apr: rottiswoman 13 nov: Bella & jag Roa opererad hund?   [1] 5 apr: snorkis 5 apr: Ruccola Opererad tik fundering kring såret   [1] 25 mar: Drkeller64 26 mar: Ruccola Nu sover min älskade för gott   [6] 22 sep: Eloith 30 sep: Eloith
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Shetland Sheepdog | Yorkshireterrier | Jack Russell Terrier | Finsk Lapphund | Dalmatiner | Cavalier King Charles Spaniel | Schäfer
© 1998-2024 Enfinia AB