Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
31 januari 2014 av s@ra i hemsideforum (196 svar)
vad tycker ni om min hemsida?
jag har gjort en egen hemsida om hundhjälp och jag är rätt nöjd för jag tycker iallafall den ser proffisonell och seriös ut! jag har gjort den för att få nya kunder så jag undrar om ni skulle vilja ha hjälp med er hund OM ni behövde om ni gick in på en hemsida SOM min... OM inte så skriv varför men måste ha nåt med sidan att göra som tex nåt mer jag ska skriva!! sidan skulle hetta hundhjälp MEN den är på engelska och då finns inte ä, så därför fick den bara hetta omplacering även om jag inte bara hjälper till med omplacering... sidan finns här:http://omplacering.weebly.com

OBS jag menar inte som annons men om nån ändå tycker det får ni väl länka er hemsida också!

Som medlem kan du här läsa lite kort info om s@ra och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 20
12345. . .20

sendit
Medlem 2006-08-02
#1 1 februari 2014 av sendit Lite konstruktiv kritik:
Tänk på att inte använda så mycket talspråk och att meningar alltid börjar med en stor bokstav.

Försök att vara kort och koncis, dvs ha bara med information som köparen är intresserad av.
Svara på detta inlägg

sly_devil
Medlem 2009-12-26
#2 1 februari 2014 av sly_devil Jag såg bara en kort text...
Och sen behövdes ett konto på facebook, tror jag...
Du behöver göra en korrekturläsning av vad jag såg dock. Vill man verka professionell är ett bra skriftspråk A och O. Be någon du känner som är bra på svenska att hjälpa dig.
Svara på detta inlägg

sly_devil
Medlem 2009-12-26
#3 1 februari 2014 av sly_devil Nu hittade jag resten av hemsidan
och ja, du behöver verkligen korrekturläsa. Jag lovar dig att en rättskriven sida ger ett mycket mer seriöst intryck.

Du borde kanske förklara lite mer hur du kan hjälpa till vid omplaceringar, vad du gör rent konkret för att ta reda på om det är rätt hem för hunden.

Lycka till :)
Svara på detta inlägg

Bovven
Medlem 2011-02-17
#4 1 februari 2014 av Bovven Re: vad tycker ni om min hemsida?
Du verkar ju verkligen brinna för det här och det märks i det du skriver, och formgivningen på sidan är jättebra :)

Har du ingen i din närhet som är duktig på att skriva som kan hjälpa dig att hitta bra formuleringar och se till att annat i texten är som det skall? Skulle också vara bra med mer information rent allmänt.

Svara på detta inlägg

Flatteligan
Medlem 2005-04-18
#5 1 februari 2014 av Flatteligan Re: vad tycker ni om min hemsida?
1. du behöver rätta till rent språkmässiga misstag. det ser ytterst oseriöst ut med så många stavfel, inkorrekt svenska. exempelvis så undrar man ju vad "chuhua" och "flatte retriver" är för nåt. och vems bror pratar du om, som har en sådan där chihua som inte drar i kopplet?

2. Är alla bilder dina egna, som du har tagit själv? det framkommer inte.

3. det står inget, vad jag ser, att du har f-skattsedel. det ger också ett ytterst oseriöst intryck. kan du ens FÅ f-skattsedel om du är minderårig?

4. inget står om vilka lokaler du har hundarna i, om de är godkända, var de ligger, hur de är utformade...

5. man kan väldigt lätt missuppfatta din text och tro att om man betalar dig 500 spänn, så hjälper du till att sälja hunden för 4-6 tusen och att då de pengarna går till hundens ägare, inte till dig.

6. sidan är mycket bra uppbyggd! lätt att hitta på, bra rubriker! det enda är väl att det skulle vara naturligt att erfarenheter står med på sidan om dig.

7. länken till din hjälpsida (antar jag att det är, det står hjälp sida) på facebook funkar inte.

Svara på detta inlägg

@nna
Medlem 2007-07-31
#6 1 februari 2014 av @nna Re: vad tycker ni om min hemsida?
Ny börjar det likna näringsverksamhet och det behövs information om F-skatt och moms om du ska vara seriös.

vad menar du med "och om man går i skolan
och inte tjänar pengar får man räkna 50% "    

50% rabatt? 50% utfört jobb?
Svara på detta inlägg

pissemiss
Medlem 2008-11-03
#7 1 februari 2014 av pissemiss Be någon korrekturläsa.
Det är en del särskrivningar och andra felaktigheter i språket vilket ger ett oseriöst intryck. Du börjar också många meningar med liten bokstav.

Många av hundraserna du räknar upp är felstavade eller inkorrekta och det är ju en katastrof om du vill ge ett seriöst intryck!!! Du kanske ska undvika förkortningar för hundraser i texten m.m.

Du bör också avgränsa dina meningar och strama upp språket lite, tycker jag.

T ex meningen på förstasidan:

"jag som har sidan hjälper till med andras hundar, jag har nästan tagit hand/tränat andras hundar varje dag i 2 år så jag har stor erfarenhet för min ålder, och jag gör det för att jag tycker om att vara med/träna hundar så därför tänker jag jobba med är att vara hundvakt/träna hundar/ha kurser/omplacering/hjälpa hundar hitta nya BRA hem... så jag tror på att göra det man vill/drömmer om och inte bry sig om alla som bara är negativa och tror eller tycker man har misslyckas bara för man går sin egen väg, för det är inte sant!"

är extremt svårläst, svårbegriplig och alldeles för lång!

Vänsterställ texten på samtliga sidor. Det är oerhört mycket lättare att läsa om ögonen slipper leta efter början på varje rad.

Under omplacering står det att du kan hjälpa till att hitta nya hem till hundar (vilket kostar 500 kronor).

Du kanske ska förtydliga lite hur det ska gå till. Vad är det man betalar för? Vad gör du rent konkret för att hjälpa till att omplacera hunden? Har du kontakt med familjer redan som vill ha hund? Om inte, ska du annonsera och, i så fall, ingår annonsen i kostnaden?

Vem bekostar veterinärbesiktningen innan hunden omplaceras? Besöker du det nya hemmet innan omplaceringen? Hur följer du upp de hundar du har omplacerat? Får de nya ägarna betala något för hunden och vem går de pengarna till? Vem står för all mat, försäkringar och andra kostnader fram till att hunden får nytt hem? Vad händer om du inte hittar ett nytt hem, får man pengarna tillbaka då? o.s.v.

Det står att du tar 500 kronor för en kurs/utbildning men vad är det för kurs? Hur många timmar/tillfällen omfattar den? Fördelning mellan teori och praktik?

Om du ska arbeta som instruktör så kanske du ska skriva lite om hur du tänker runt hundträning; Använder du några speciella metoder? Hur tränar du din egen hund? Vad har du för utbildning när det gäller att hålla kurser, t ex instruktörsutbildning, och i vems regi har du gått kurserna?

Svara på detta inlägg

pissemiss
Medlem 2008-11-03
#8 1 februari 2014 av pissemiss Jag kom på ett par saker till.
Under "kontakt" eller på sidan "Om mig" bör det finnas fullständiga personuppgifter (namn, adress, mejladress eller telefonnummer o.s.v.) och information om F-skatt för att sidan ska ge ett seriöst intryck.
Svara på detta inlägg

DearHound
Medlem 2012-05-29
#9 1 februari 2014 av DearHound Referenser
Håller med om vad de andra redan har nämnt; stavning och skriftspråket m.m.

Jag saknar referenser från hundägare som du har hjälpt.
Skriv kort om deras hund / problem och be dessa ägare skriva om resultatet av din insats. Vore ju kanon om dessa tom är villiga att skriva ut tex sin mail så intresserade kan kontakta dessa personer för att få en bättre bild av hur du jobbar!
Svara på detta inlägg

the0911
Medlem 2010-06-17
#10 1 februari 2014 av the0911 Re: vad tycker ni om min hemsida?
Jag håller med samtliga föregående talare men vill tillägga en sak till och det är att vara mer utförlig i presentationen om dig själv och din hund. Du har tränat hundar i vad då? Hur många hundar rör det sig om? Hur tränar du (använder du några specifika metoder)?

När det gäller din hund, vad har ni gjort tillsammans? Vad har du för mål med den och vilka resultat har ni uppnått på/av tävlingsplanen? Har ni gått några kurser tillsammans? Saknar även basala saker som ålder, kön och namn på din egen hund.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 20
12345. . .20

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Beslutsångest- vad tycker ni?   [6] 13 feb: aski 14 feb: Ayrin Vad tycker ni om Norska fodret Labb?   [7] 6 nov: duende 8 nov: pipilotta Feedback på hemsida   [1] 2 maj: Jimbo 2 maj: Jimbo Vilket foder tycker ni är bäst av dessa två?   [1] 13 aug: duende 13 aug: Anneli Vilket foder tycker ni är bäst av dessa två?   [1] 19 feb: duende 4 mar: Voff 92 Nordic bulldogs ny hemsida   [0] 30 maj: Nordicbulldogs omplacera hund, vad tycker ni om det?   [14] 19 dec: k1ro 25 dec: Gurkans Min nära vän tycker inte om min hund   [17] 13 jun: Lotten 17 jun: Krokodilen Vilket torrfoder tycker ni bäst om?   [14] 27 maj: duende 1 jun: Lovinadogs Vad tycker ni om Pudlar?   [15] 21 mar: xsannagsx 19 okt: Kenneth90
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Papillon | American Staffordshire Terrier | Chihuahua | Jack Russell Terrier | Schäfer | Rottweiler | Staffordshire Bullterrier
© 1998-2022 Enfinia AB