Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
3 januari 2015 av Qela i utställningsforum (1 svar)
Inoff utställning, vad brukar ni köpa?

har en kompis som ska ha ett bord på våran inoff utställning och som har bett mig om råd vad han ska ha med för grejer. Jag är en dålig shoppare (Råfodrar mina hundar så godis köper jag inte) så det enda jag brukar köpa är ngn leksak och nummerlappshållare (mina är alltid puts väck när jag ska packa till utställning) Så vad brukar ni köpa och förväntar er ska finnas?


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Qela och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

-Aslan pwd-
Medlem 2012-02-11
#1 3 januari 2015 av -Aslan pwd- Re: Inoff utställning, vad brukar ni köpa?

Det jag köpt på hundutställning är utställningskoppel samt ett vanligt läderkoppel av nättare modell. Nummerlappshållare har jag aldrig köpt men tror absolut det kan finnas en marknad för det där (har en hund som i nuläget inte är godkänd på utställning, hade jag haft det skulle jag nog köpt en).

Andra idéer: 

Tandborstar kanske går att sälja till vovvarna? Jag har i och för sig ingen "hundtandborste" utan har bara tagit en vanlig människotandborste till Aslan

Godis av lite olika sorter kan ju alltid vara bra att ha om man säljer. Vet inte hur det skulle fungera att köra någon variant av "lösgodis" fast för hundar, att man kanske kan plocka till sig en egen blandning med olika godissorter?

Borstar/kammar kanske kan finnas en marknad för om man har glömt sin hemma? Fast man kanske lånar en borste av grannen då? 

Vet inte om det bara är hundtillbehör din vän säljer, annars tror jag säkert att t.ex. muggar med rasmotiv på skulle kunna gå bra, det har man kanske inte så många av sedan tidigare (inte så lätt att hitta).

Beroende på tidpunkt för utställningen kanske det kan finnas ett intresse för lampor man kan fästa i halsbandet/kopplet/selen om det är mörkt ute. Vi har någon variant av cykellampa till våra långpälsade hundar som faktiskt syns trots pälsen, men vet inte var vi köpte den.

Hahah, lite udda idéer kanske, bara brainstormar här

För mig är priset väldigt styrande. Är det något jag inte behöver akut och det är dyrare än i affär köper jag det inte där utan väntar tills jag åker till affären istället.

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Inofficiell utställning   [0] 5 jul: hella2 Mjölktänder och fällning på utställning   [1] 1 aug: Aliiz 1 aug: Lona Förberedelser kleinspitz inför utställning   [2] 28 jun: Poppy 1 jul: Gurkans Kläder inför utställning   [2] 21 maj: stinaahedstrom 23 maj: Gurkans utställning träning   [1] 5 jun: Leonko090309 17 maj: alexaura Att besöka utställning med valp?   [5] 4 apr: friidak 5 apr: Gurkans När brukar öronen resa sig på en papillionvalp ?   [2] 18 jul: Elis matte 18 jul: Elis matte Vad gäller vid utställning?   [2] 2 jul: amandaochstella 2 jul: KickiH Träna hantering inför utställning   [1] 29 mar: belliiboii 29 mar: Gurkans Berätta om din första utställning   [1] 13 mar: Linköpingstjejen 13 mar: Fisher
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Chihuahua | Rottweiler | Labrador Retriever | Grand Danois | Dobermann | Jack Russell Terrier
© 1998-2020 Enfinia AB