Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
24 november 2015 av stinat i sjukdom & hälsa (3 svar)
Detta MÅSTE väl ändå vara ett akutläge??

Skriver för min kompis skull. Hennes vovve har diverse problem med höfter, knän osv.... Har gjort en knäoperation rätt nyss och gått med tratt och haft stygn på knät... Gått rätt bra sedan dess faktiskt - fram till igår!!!
Då var hon hos veterinären och han tog bort stygnen från knät fast det inte såg helt läkt ut, utan var lite öppet osv! Det poängterade ägaren och försökte få honom att förstå men han tog bort dem!

DET resulterade i att vovven i natt satte sig upp och bara skrek och har sedan dess inte velat röra på sig och skrikit så fort hon gjort det!  Och hållt benet i luften och det har bara pumpade i benet och varen bara rann!
Hon åkte till vet med hunden och fick smärtstillande och skulle vänta och se om febern gått ner till TORSDAG (40 graders) och annars operation på MÅNDAG????
Hunden ville inte äta smärtstillande och ligger alltså nu och har skiiiitont och lider , det rinner nästan som tårar från ögoenn och skriker så fort hon rör sig, och detta är en hund som inte annars låter eller är känslig!

Det måste väl ändå vara akut och de borde göra något snabbt?? Det är väl för tusan djurplågeri att låta henne ha det såhär flera dygn???
Alternativt att hon blir inlagd och får i sig smärtstillande på nåt annat sätt.

VAD tänker ni kring detta?? Varför i heeeeeela friden tog veterinären bort stygnen från ett oläkt sår och skapade allt detta?? Nu kanske hela hennes ben är infekterat?!

Är mkt upprörd..... Lider så mycket med hunden och anser att något måste hända snabbt!


Som medlem kan du här läsa lite kort info om stinat och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Ginza Schäfertik
Medlem 2015-02-01
#1 24 november 2015 av Ginza Schäfertik Re: Detta MÅSTE väl ändå vara ett akutläge??

Hej. Det är så fruktansvärt så jag kan knappt läsa det. Så får det bara inte gå till. Varför behöll dom inte hunden när hon kom tillbaka med den? Det känns som att det är för stort ansvar för ägaren med den smärtan som hunden har. Jag hade ringt och krävt att de skulle undersöka ordentligt för nåt verkar ha gått fel. Säg att hon ringer veterinären igen. Eller kanske hellre en annan veterinär. 

Svara på detta inlägg

Torparinnan
Medlem 2012-07-12
#2 24 november 2015 av Torparinnan Re: Detta MÅSTE väl ändå vara ett akutläge??

Naturligtvis är det akut! Åk in till ett dygnet runt öppet sjukhus så hunden läggs in , får smärtstillande och förmodligen antibiotika. Låter även som det behöver dräneras.

Svara på detta inlägg

Obelix
Medlem 2004-02-11
#3 24 november 2015 av Obelix gå till annan veterinär...

och anmäl fanskapet...

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Kan detta vara en vårta?   [4] 6 sep: Inger Rosén 8 sep: Inger Rosén Är detta en loppa?   [3] 11 aug: Pomelo 11 aug: Sussane Hur aktiv hund kan jag ha med detta schema?   [6] 8 apr: Cragdog 9 apr: Ayrin Blir så less på detta snart   [4] 2 apr: Cocoon 2 apr: Cocoon Vad är detta för ras?   [3] 30 mar: Mira100 6 apr: Lona Vilken ras är detta?   [2] 25 mar: Baxxen 25 mar: Sussane Måste hon väga rätt inför kastrering?   [3] 11 mar: Symbios 14 mar: Lona Måste jag behandla inkontinens?   [0] 11 mar: Symbios Är detta kennelhosta?   [5] 1 dec: hejsansvejsan 3 dec: hejsansvejsan Hjälp vem kan få stopp på detta?!!   [3] 26 sep: anonym1 1 okt: pipilotta
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Rottweiler | Grand Danois | Chihuahua | Schäfer | Pudel | Golden Retriever
© 1998-2021 Enfinia AB