Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
24 februari 2016 av Scherzi i foderforum (5 svar)
Handla foder på nätet / butiker

Jag har provat Animal några gånger men tycker leveranstiden varit för lång. Hemfoder och Zoozoo.se har ju i stort sett samma ägarbild så gissar rutinerna där är ungefär desamma.


Någon här som handlat av zooplus.se? Vad är er erfarenhet? Upplever ni dem som seriösa? Funkar ev byten eller reklamationer? Stämmer det att de levererar inom 24 timmar?


Finns där några andra butiker på nätet med bra utbud av foder?


Det fanns tidigare en butik som hade i stort sett samma utseende på sin nätbutik som zooplus men som hette ngt annat. Dessvärre har jag glömt namnet. Någon här som vet?


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Scherzi och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Scherzi
Medlem 2007-06-21
#1 24 februari 2016 av Scherzi PS PS

Glöm frågan om nätbutiken som jag skrev hade ett utseende som påminde om zooplus. Jag kom på namnet. (Hemsidan påminner inte om zooplus så där mindes jag fel.)


Butiken heter bitiba.se


Någon som provat handla där?

Svara på detta inlägg

Lona
Medlem 2012-01-09
#2 24 februari 2016 av Lona Re: Handla foder på nätet / butiker

Jag har handlat foder och annat på Zooplus i över ett år och varit väldigt nöjd. Snabba leveranser - paketet anländer inte inom 24 timmar men skickas iväg innan den tidsrymden - och bra service.


Beställde fel storlek på en overall en gång, istället för att vi skulle krångla med retur så skickade de en ny i rätt storlek och bad mig ge den felaktiga till ett shelter eller liknande  .


Förmodligen är det lika mycket krångel och kostnader för dem att ta tillbaks overallen som inte var särskilt dyr men jag gillar gesten! Sånt skapar goodwill.


Bra priser har de dessutom. Främsta anledningen att jag började beställa därifrån var dock att de var enda leverantören av fodret jag ville ha, Simpsons Premium.

Svara på detta inlägg

Floyd
Medlem 2016-02-17
#3 24 februari 2016 av Floyd Re: Handla foder på nätet / butiker

Jag gillar Petworld.se, Clockren! Leverans kan ske så att de ställer paketet utanför dörren. Jag har lämnat tillbaka hur mycket som helst, aldrig några problem. Fri frakt när man handlar för 500:- eller mer.

Svara på detta inlägg

Matilda_J
Medlem 2016-06-08
#4 25 oktober 2016 av Matilda_J Re: Handla foder på nätet / butiker

Jag har provat zooplus.se. några gånger. Finns många andra nätbutiker med bra utbud av foder. vet du att det finns rabattkuponger till Zooplus från promocodius? Det är riktigt bra. Lycka till!

Svara på detta inlägg

kacher
Medlem 2013-10-09
#5 26 oktober 2016 av kacher Re: Handla foder på nätet / butiker

Jag brukar alltid beställa foder från vetzoo.se. Eftersom jag bor i Norrland är jag van att behöva vänta några dagar extra när jag beställer från nätet, men vetzoo är riktigt snabba. Sist tog det två dagar från att jag beställde tills jag hade varorna utanför dörren. 

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Foder mot urinsten   [6] 11 okt: Erik 28 okt: Erik Hur blandar man olika sort av foder   [8] 2 jul: MartinA90 3 jul: Lona Bytat foder men upplever stor avföringsmängd   [5] 17 maj: BullandBear 18 maj: Lona Byta foder övergångstid   [2] 1 maj: BullandBear 3 maj: Ayrin MAGNUSSONS SPANNMÅLSFRIA foder   [14] 6 apr: BullandBear 15 apr: Lona Insekt baserat foder   [15] 20 mar: BullandBear 10 apr: Lona Positivt & negativt med spannmålsfritt foder till   [7] 16 mar: Fjärilsligan 21 mar: Lona Erfarenhet av foder behöver lite kunskap påfyllnad   [5] 12 mar: BullandBear 12 mar: BullandBear Foder mot kristaller i urinen   [4] 23 dec: Superhoven 27 dec: Lona Foder till kastrerad Lhasa Apso, hane   [15] 7 dec: Anneli & Mio 3 jan: Anneli & Mio
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   American Staffordshire Terrier | Dobermann | Grand Danois | Schäfer | Rottweiler | Cavalier King Charles Spaniel | Golden Retriever
© 1998-2021 Enfinia AB