Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
20 april 2016 av Ingerlu i övriga hundfrågor (4 svar)
Hurtta Outdoor sele

Köpte nyligen en Hurtta outdoor sele åt min lilla Cairn. Hon tycker om selen och det gör jag också - MEN: i reklamen står det att selen även kan användas som bilsele. Jag började tvivla när jag såg att fästet för kopplet är gjord av något svart plastmaterial (antagligen samma som används för att knäppa fast selens remmar. Jag undrar också hur mycket denna ring håller när hunden gör plötsliga utfall mot motocyklar, släpvagnar o.a. "otäcka" fordon?? (jag vet att det är mitt felo att jag inte har bättre koll på hennes beteenden, men det är ju inte det detta gäller , utan om plasten håller! Och hur är det när det är 10 minusgrader på vintern? Plast har ju en tendens att bli ännu hårdare och sen spricka!  Har någon erfarenhet av dessa material??


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Ingerlu och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Ayrin
Medlem 2016-02-20
#1 20 april 2016 av Ayrin Re: Hurtta Outdoor sele

Hejsan!


Det fanns några olika modeller som heter Hurtta outdoor. Detta var den jag kunde hitta som också kunde användas som bilsele: http://www.haromi.se/activeselehurttaoutdoors-p-2308.html


Är det den ni har?

Svara på detta inlägg

Ingerlu
Medlem 2010-09-30
#2 20 april 2016 av Ingerlu Re: Hurtta Outdoor sele

Japp, just den!

Svara på detta inlägg

Lona
Medlem 2012-01-09
#3 20 april 2016 av Lona Re: Hurtta Outdoor sele

Nu är ju en cairn för all del inte en så tung hund men jämför man Hurttas sele med till exempel Allsafes bilsele så är det rätt stor skillnad på utförandet.
Allsafes verkar mycket stabilare och med rejäla metallspännen, dock vet jag inte om den blir väldigt klumpig på en mindre hund?
Jag är i och för sig inte så nöjd med Hurttas produkter, de är ofta snygga och rätt ok kvalité men orimligt dyra - de lever inte upp till priset.

Svara på detta inlägg

Ayrin
Medlem 2016-02-20
#4 21 april 2016 av Ayrin Re: Hurtta Outdoor sele

Är det liksom triangeln längst bak som du menar? Isf går det väl säkert att fästa kopplet/bältet i öglan ("handtaget") längst upp istället?


Annars håller jag väl med Lona, en cairn väger sannolikt inte så mycket att det är nån jätterisk :).

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Kvalitet regntäcke Hurtta (Monsoon coat)?   [1] 9 dec: Lovely havamalt 10 dec: Lona Nya Hurtta sele Outdoors active   [0] 17 feb: elinpelinb Arrak Outdoor, varm?   [4] 22 nov: Matten! 23 nov: Lucille Hurttas regnoverall storlek   [3] 6 nov: Collie87 10 nov: Collie87 Hurtta halsband / sele något att ha?   [10] 19 aug: Bebop 21 aug: StjärnAlly Hurttas regnrock till min tik   [8] 15 mar: ancan 16 mar: ancan Hurttas baskoppel och stretchkoppel   [2] 27 feb: Ingrids 28 feb: Ingrids Hurtta godisväska - bra?   [4] 6 feb: Angelica&Hugo 6 feb: Flat4ever B.O.T eller hurtta täcke?   [7] 25 jan: searah 26 jan: Anni & Ludde Någon som beställt från Arrak Outdoor?   [6] 22 aug: Moment22 22 aug: Moment22
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Schäfer | Jack Russell Terrier | Rhodesian Ridgeback | American Staffordshire Terrier | Chihuahua | Pudel
© 1998-2020 Enfinia AB