Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
12 december 2016 av Komplex i efterlysningar (2 svar)
Tillfälligt hem (helst i Stockholm) sökes - akut

Hej,


Jag är i desperat och akut behov av hjälp.


Jag hade en överenskommelse med en nära vän om att han skulle ta hand om min hund i ett år och att jag under det här året skulle fortsätta betala foder och försäkring. NU, när det egentligen är för sent att dra sig ur har han ändå gjort det. Jag mår jättedåligt och är verkligen desperat. Jag vill inte behöva omplacera honom permanent utan vill kunna komma tillbaka till min hund som tänkt! :’( Det är oerhört kort om tid nu också.


Jag har bundit mig att flytta till Oslo den 15 januari – för att jag trodde att jag hade en överenskommelse med en av mina närmaste vänner, och kan inte längre dra mig ur. De har amstaff-förbud i Norge.


Jag söker efter ett tillfälligt hem, någon form av ”fodervärd-skap” ( = vovven fortsätter stå registrerad på mig, jag fortsätter betala för hans försäkring, beställer hem foder till dig och betalar dig en liten slant som tack för hjälpen varje månad under detta år, och får sedan tillbaka honom efter 12 månader).


Min hund är en okastrerad amstaff-hane (saknar stamtavla) på 2,5 år. Han är världens goaste, är en glad och social hund med bra psyke men mycket energi och en förmåga att testa en lite. Du bör därför ha mycket hundvana, det är trots allt en okastrerad unghund. Han går jättebra ihop med tikar och småbarn men INTE andra hanhundar. Han har aldrig skadat någon det minsta, vare sig människa eller hund men på grund av att han INTE går ihop med andra hanhundar så ska han inte gå lös utomhus. Han är van att åka i kollektivtrafiken och van att vara hemma långa stunder själv. Behöver dock lite lugn och ro omkring sig för att komma till ro hos någon han inte redan känner – förmodligen som vilken hund som helst.


Skulle det finnas någon person där ute som tycker att detta låter intressant, snälla hör av dig till mig! Börja med ett PM eller mail, så hör jag av mig till dig.

saga.ronnlund@gmail.com


Tack.


/Ledsen Saga

Bilder:

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Komplex och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

STB
Medlem 2010-06-08
#1 12 december 2016 av STB Re: Tillfälligt hem (helst i Stockholm) sökes...

HEJ! Använd Vovves annonsmarknad för detta eller logga in på Grannar.se samt Facebook där ni bor.


 


TEX Göteborgs FB sida tror jag heter Västra Götaland Hundträffar/Passning.


 


Lycka till nu.

Svara på detta inlägg

Komplex
Medlem 2016-12-12
#2 12 december 2016 av Komplex Re: Tillfälligt hem (helst i Stockholm) sökes...

Tack! Att det fanns ett särskillt annons-ställe på Vovve.net kände jag inte till.

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Ny kompis 1-4 år (ca) sökes   [3] 23 nov: Malinbrolin 4 dec: ygdrsil Uppfödare sökes   [6] 26 aug: Angeby 27 aug: Angeby Dagmatte/husse sökes Mölnlycke/Mölndal   [0] 25 aug: Frihannisaac Duktig & erfaren hundfrisör sökes i Stockholm   [0] 2 jul: Jack Russel 08 Vänner med hund/träningkompis nosework (Stockholm)   [1] 31 mar: Sarah831 7 apr: jh82 Dagmatte sökes i Linköping!   [0] 21 mar: isawen Tik får inte vara med sina valpar, tips sökes!   [1] 22 feb: PernillaJ 23 feb: Torparinnan Hundpassning sökes dagtid GÖTEBORG   [0] 24 okt: z_Stumpen Lekvänner sökes till Cavaliervalp i Solna/Sthlm   [2] 27 aug: IsaWin 29 aug: IsaWin Chihuakompis sökes Värmdö   [0] 25 jul: akf123
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Shetland Sheepdog | Labrador Retriever | Dobermann | Cesky Terrier | Chinese Crested Dog | Dvärgpinscher
© 1998-2020 Enfinia AB