Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
12 mars 2017 av MjohM i aktiv med hund (1 svar)
Introducera spårning

Jag har en 10 mån Welsh springer spaniel valp som jag gärna hade velat börja viltspåra med i framtiden. Mest för att stimulera henne och för att det verkar kul och har inget stort intresse av att tävla eller så :).


Både hon och jag är nybörjare i detta och mina planer ä att gå en kurs framåt sommaren. Men har ni några bra tips och enkla övningar som man kan använda sig av föratt förbereda och introducera spårningen? 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om MjohM och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Ingrid W
Medlem 2015-04-10
#1 13 mars 2017 av Ingrid W Re: Introducera spårning

Kan bara lyckönska till val av aktivitet, oavsett målet  

Du kan få mer tips att börja med på www.viltspar.com, och det finns bra enkla böcker t ex Träna och starta på prov i viltspår av Terese Brandwold som berättar från grunden hur du gör.

På något ställe står det att man behöver tillstånd av Jordbruksverket, det stämmer inte längre. Men för att lägga spår med blod behövs tillstånd från markägaren, det brukar inte vara så svårt att få om inte de håller på med jakt för tillfället - därför är våren en bra tid att börja. Lycka till! 

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hur introducera hund med vakt tendenser till bäbis   [5] 28 nov: firren 18 feb: Mira och Esther introducera valp till hund som ibland hugger   [13] 4 feb: LouisLouis 10 feb: Ayrin Introducera hundarna för varandra, tips?   [3] 16 dec: -Aslan pwd- 7 jan: Lottaandersson Introducera ny hund till flocken   [0] 30 nov: Magdalena Larsson introducera bebis för 2 dobermann   [3] 1 dec: hfe 3 dec: Galjar introducera bebis för hundar.   [0] 1 dec: hfe Rivstart vid spårning   [2] 20 apr: Lunata 21 apr: Lunata Introducera en ny hund   [6] 24 okt: nicole-charlie 17 aug: Tisla Introducera valp för stor hund   [2] 19 okt: Reuter 21 okt: Torparinnan Introducera hundar efter bråk   [11] 23 sep: Amy och Varghunden 29 sep: -tjejligan-
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Fransk Bulldogg | Dvärgpinscher | Yorkshireterrier | Cavalier King Charles Spaniel | Eurasier | Épagneul picard | Bichon Frisé
© 1998-2024 Enfinia AB