Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
27 juni 2017 av hundöga återkomst i övriga hundfrågor (4 svar)
Dogdefence kan rädda hund!

Finns en nyhet i Dognews(Svenska) och nyheter24 om en hund som  blev attackerad av( hund(ar) och det tog 3sek för hund(arna) att slita sönder en större hund. Tarmarna låg utanför magen. Bet sönder handen på hundägaren till offret.  Ett råd!! lika väl som att fylla på hundbajspåsar ha tillgång till dogdefence, strypkoppel och kanske breakstick. Har kunnat räddat många hundar. Går alltid med dogdefence i fickan. Har hjälpt mina hundar för lösa hundar. Det är kyla och obehagligt ljud i Dog.de. Har märkt att vissa hundar reagerar starkt för ljudet. Visst finns det hundar som är svåra att stoppa, men kan vara till stor hjälp till många hundar som reagerar. Skäms inte för att ha det i fickan.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om hundöga återkomst och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Sezziyanen
Medlem 2016-02-15
#1 27 juni 2017 av Sezziyanen Re: Dogdefence kan rädda hund!

Finns inte riktigt i min värld att tre lösa hundar skulle komma fram och attackera min hund/mig... Kan inte tänka mig nån situation där jag bor eller rör mig om dagarna där detta skulle hända faktiskt. Med det inte sagt att det är 100,00000000000% säkert förstås, men jag har väldigt många andra risker eller faror som faktiskt kan hända innan detta blir nått jag går och tänker på.

Svara på detta inlägg

pipilotta
Medlem 2011-11-19
#2 27 juni 2017 av pipilotta Re: Dogdefence kan rädda hund!

Ja, det är väl rätt forum att vara upp till tänderna beredd på det värsta när det gäller våra hundar. Kan känna att det är reklam bakom eller så är det så farligt att rasta sin hund att man behöver dogdefence.


Jag försöker fortfarande att njuta av mina hundpromenader trots allt som kan hända annars tror jag att även min hund kan bli smånervös...

Svara på detta inlägg

Ayrin
Medlem 2016-02-20
#3 28 juni 2017 av Ayrin Re: Dogdefence kan rädda hund!

Bor en i närheten av några idioter som har labila hundar lösa är det väl ett rimligt alternativ.


Min dam har blivit påhoppad av två olika laikor (den ena fullkomligt oprovocerat, hunddjäveln låg och tröck i blåbärsriset vid stigen där vi kom gåendes, ingen ens såg henne innan hon anföll), nu är hon som tur var stor nog att hon klarade sig rätt oskadd, men nog finns det idiothundar som biter först och frågar sen.

Svara på detta inlägg

hundöga återkomst
Medlem 2016-09-11
#4 28 juni 2017 av hundöga återkomst Re: Dogdefence kan rädda hund!
          Re: Dogdefence kan rädda hund!
          

Ja, det är väl rätt forum att vara upp till tänderna beredd på det värsta när det gäller våra hundar. Kan känna att det är reklam bakom eller så är det så farligt att rasta sin hund att man behöver dogdefence.


Jag försöker fortfarande att njuta av mina hundpromenader trots allt som kan hända annars tror jag att även min hund kan bli smånervös...

Det är inte dugg svårt att bära denna lilla spray flaska. Eftersom det finns många hundägare som inte bryr sig om det händer andras hundar något. Släpper sina hundar hur som helst och tänker inte på vad som kan hända vid hundmöten. Kan vara en hjälp för dem också, när den andra hundägaren kanske hindrar stora skador. Både på människor och hundar. Inte att glömma, det kan också bli stora vet. kostnader. Att kunna hindra, att hundar  bits ihjäl, m.m så är detta ett viss skydd. Det är ett stort drama att få se och höra sin hund bli ihjälbiten. Som den äldre farbrorn, som fick se sin bäste vän dingla i käftarna på kamphundarna och därav blev så chockad att han tappade sitt tal.  Sen kanske ett skydd för hundrädda, för att slippa höra dessa tjat om, att hunden är inte farlig när den rusar fram till den hundrädde.

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Undersökning- hundar som är rädda för människor   [20] 13 aug: Hundtränar´n 15 aug: kacher Hjältepilot nödlandade – för att rädda hund   [1] 18 sep: Hortensia 18 sep: Hortensia Fick rädda livet på två hundar   [15] 4 jun: Torpedtass 2 jul: Hortensia Hundägare ville rädda livet på valp - döms till bö   [0] 15 maj: Dixietown ska man rädda liv till varje pris?   [42] 21 feb: Obelix 24 feb: Snäll matte Tror ni att det går att rädda sönderavlade raser?   [52] 3 feb: Satmara 3 feb: Aklaim Barn som är rädda för min hund...   [23] 27 dec: Merca 28 dec: Merca Här räddas hunden - från nio meters djup   [6] 5 dec: Majken! 6 dec: -tjejligan- Är ni rädda för vildsvin?   [35] 14 nov: Amy och Varghunden 15 nov: Hortensia Vad är era hundar rädda för?   [55] 5 nov: Isländskfårhund 7 nov: Kali
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Yorkshireterrier | Staffordshire Bullterrier | Siberian Husky | Grand Danois
© 1998-2021 Enfinia AB