Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
4 augusti 2017 av eterna i aktiv med hund (2 svar)
Dalle med svarta prickar

Finns det Dalmatiner människor på forumet som liksom jag övergav min första kärlek till rasen men som fått en "Muhammed" (en underkastande ide att rasen är den enda rasen som gäller ) Jag vet att hon var min första hund som jag helt omedvetet blev förälskad i. (juridisk jäv) Efter hennes död förträngde jag hennes följsamhet och liv utan koppel och ras som är både hästens och människans bästa vän. Jag har därmed till skillnad från Muhammed silat bort skit som kommer från humanismen där han försökte skapa den objektiva sanningen genom att skapa en religion kring sin person och istället lämnar över den subjektiva inställningen eller tycke och smak till er där ute. Stina är 8v på tisdag och hennes liv kommer gå till historien som den gladaste jycke som funnits i universum för hon kommer va stimulerad genom kluriga saker jag ger henne och alla vi 4 i familjen kommer visa henne respekt integritet och fasta normer och ramar som ges genom alfahannen (det är alltså jag). Till sist vill jag säga att eterna va en myssliform som fanns förut och eftersom jag upphörde som lillflingan va tvungen att ta till det näst bästa efter cornflakes som jag växt upp på. 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om eterna och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Lona
Medlem 2012-01-09
#1 4 augusti 2017 av Lona Re: Dalle med svarta prickar

Välkommen tillbaka även om vi väl inte alltid var så sams .


Har inte haft dalmatiner själv men känner igen känslan mär man inser att en viss ras ligger en närmast hjärtat även om man försökt "förtränga" det efter förlusten av en älskad hund.


Lycka till med lilla Stina!

Svara på detta inlägg

eterna
Medlem 2017-08-04
#2 6 augusti 2017 av eterna Re: Dalle med svarta prickar

Tack du är fin du, det är jag som haft problem och lät det gå ut över andra. För det vill jag be om förlåtelse. Jag hade en Dalmatiner och ställde ut henne på Kungliga Hovstallet på Östermalm.i valpklass 2. Hon vann den och kom BIR 3a. Det va 50 andra dalmatiner i olika åldrar Varför det blev e oförglömmligt minne va att de premiärvisade dom 101 galmatinerna på Bion som ligger uppför backen intill. Babsan Alice Timande och andra kändisar stod då och väntade på oss som kom i kortige uppför backen i rätt ordning. Först kom valpklass 1 och sen 2 osv Detta måste va 1994 tror jag. Nu på tisdag hämtar jag henne och dalmatinersläktet är ett speciellt släkte utöver att redan va det genom hundägndeskapet. Hos uppfödare känner sej mycket mer genomkollad och hur barn och vi vuxna interagerar med både valpkullen och vuxna hundar. De är skön stil på dessa hundar och håller koll på husse och fölsamheten är det nog ingen annan ras som slår, om de inte tjackat rullskridskor förstås. Jag har nog mått dåligt sen min Dalmatiner dog och omedvetet givit mej självterapi genom att lära upp valpar som sen växer upp hos anhöriga etc. Jag har också varit hemma hos Ikonen Hammalund som tog in rasen på 40 talet. Hon blev gammal ocfh gick bort 2014. Hon visste vad hon talade om och jag fick se mycket som andra inte kommer i kontakt med. Hon sa vid ett tillfälle om 2 liknande Dalmatiner som hon tog ut från ett stallbås om jag kunde gissa deras ålder. Där gick jag bet ,big time. Den ena va 12 och den andra 3år. 

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Svarta pigmentfläckar   [2] 12 jul: Vonne48 7 sep: Vonne48 Svarta prickar och kala fläckar i pälsen   [5] 3 maj: Makin 4 maj: Makin Svarta prickar/skorpor?   [1] 31 aug: Stangaro87 1 sep: Lona Vita prickar på min hunds päls   [5] 6 feb: Humlan93 12 feb: vovvsis "Stora svarta hundar"   [14] 31 mar: Ruccola 4 apr: STB Nyår! Djurens svarta dag!!!!!   [0] 25 dec: hundöga återkomst Röd i hud, svarta prickar, päls lossnar   [2] 20 jun: chigriff 24 jun: chigriff Vad kan dessa röd-svarta fläckar vara?   [4] 3 maj: wallink 3 maj: Scala''s husse Röda prickar/utslag på min tik.   [3] 20 mar: Casta Diva 20 mar: Puddingpastejn Hjälp! Bruna prickar/fläckar på hud   [1] 9 jan: NellieElvira 9 jan: SanCha
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Schäfer | Chihuahua | Jack Russell Terrier | American Staffordshire Terrier | Dobermann | Golden Retriever
© 1998-2024 Enfinia AB