Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
27 mars 2018 av HelleF i övriga hundfrågor (11 svar)
Hjälp med idé till barnbok om hund

Hej!


Jag skriver här för att få lite inspiration eller någon bra historia. Det är nämligen så att min mamma blev tvungen att avliva sin St Bernhard, 8 år, i fredags och nu är hon och hennes man helt förstörda. Jag vill göra en barnbok om hunden så att hon kan krypa ner med barnbarnen och läsa om honom. Jag ska måla bilderna själv och göra boken som en fotobok med text på Vistaprint.se. 


Problemet är att jag inte kommer på någonting!! Ingen handling. Hunden hette Mulle och han har alltid varit stor och klumpig, ända sen han var liten. Han har också alltid trott att han är en liten knähund haha. Han var snäll, glad och trygg, säkert som de flesta St Bernhards. Jag vill att boken ska utspela sig när han var unghund.


Finns det någon här som har någon rolig historia om sin stora hund som skulle vara kul och mysigt att läsa om för både vuxna och barn?? 


Tack på förhand! /Helle


Som medlem kan du här läsa lite kort info om HelleF och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 2 av 2
12

Hortensia
Medlem 2010-01-18
#11 30 mars 2018 av Hortensia Re: Hjälp med idé till barnbok om hund
          Re: Hjälp med idé till barnbok om hund
          

Du har helt rätt, det hade ju varit allra bäst om det var en riktig berättelse! Problemet är att jag har lite tidspress då jag vill att boken ska vara färdig till mammas födelsedag plus att hon bor i Norge, så vi pratar inte så ofta långa stunder. Men jag kan ju fråga henne iofs, om hon har nån rolig berättelse. Hon fattar nog inte vad jag ska göra :)


 

Vilken underbar födelsedagsöverraskning! Håller tummarna för att planerna går i lås. 

Svara på detta inlägg
Sida 2 av 2
12

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hjälp med att hitta rätt ras   [13] 15 okt: sarah 19 okt: Ayrin Snälla hjälp mig! Hur ska jag tänka?   [13] 30 sep: Doggsan 1 okt: Anneli Gammal hund med separationsångest hjälp!!!   [6] 6 aug: bamse100 16 sep: Jerrie´s Black Pack Rumsren nattetid, men ej dagtid - hjälp   [2] 19 jul: waleus87 19 jul: aenima Hjälp vår Scooby:(   [1] 3 jun: Mrcorona 3 jun: Mrcorona Hjälp stressad löptik   [1] 17 apr: XXIIXX 17 apr: pipilotta Ocd valp hjälp!!   [9] 11 feb: Vavva123 16 feb: Gurkans Hjälp med tips till en väldigt bitig valp   [2] 28 jan: Linne789 29 jan: Morgonpigg hjälp med råd till en tokig hund.   [2] 27 jan: Bamselina 2 feb: Öjenmia Hjälp - hundmöten!   [2] 26 jan: XXIIXX 16 feb: Draghund
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Shetland Sheepdog | Golden Retriever | Chihuahua | American Staffordshire Terrier
© 1998-2022 Enfinia AB