Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
1 april 2018 av Underscore i vård & skötsel (4 svar)
Hur göra med katt -och hundmat?

Tänkte bara höra med er andra forumister som har både hund och katt, var ni har satt alla skålar (jag har tre katter) med kattmat? Vattenskålarna bryr jag mig inte så mycket om om alla kommer åt, men jag vill ju inte att min kommande valp ska trycka i sig kattmaten. (Jag har inte överdrivet mycket bänkyta i köket heller. Skaa katterna äta på köksbordet)?


Det var SÅ längesen jag hade både katter och valp samtidigt och när jag hade det senast tog liksom mamma o pappa hand om det praktiska. ;)


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Underscore och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Torparinnan
Medlem 2012-07-12
#1 1 april 2018 av Torparinnan Re: Hur göra med katt -och hundmat?

Om katterna är mindre än valpen kan du sätta en hasp på en dörr så bara katterna kommer in i ett rum där dom har sin mat annars är det köksbänk alt nån skänk som gäller.

Svara på detta inlägg

pipilotta
Medlem 2011-11-19
#2 1 april 2018 av pipilotta Re: Hur göra med katt -och hundmat?

Har alltid haft kattmatsskålar på diskbänken där de kunnat äta i lugn och ro. Har aldrig varit problem med närheten till spisen, har någon platta varit lite varm har en kastrull med vatten fixat problemet. Även en extra skål med vatten då det inte gör så mycket om katterna får i sig vätska.  


Katterna behöver lite extra matro kan jag tycka jämfört med hund.

Svara på detta inlägg

Underscore
Medlem 2017-01-21
#3 4 april 2018 av Underscore Re: Hur göra med katt -och hundmat?

Tack för svaret! :)


 


Har inte kommit på nåt bra än, men någonstans måste jag trycka in matskålarna till småmissarna. De är så kräsna så jag är inte orolig att de ska röra hundmaten ialla fall. Men en valp...de äter ju ALLT typ ;)

Svara på detta inlägg

Underscore
Medlem 2017-01-21
#4 4 april 2018 av Underscore Re: Hur göra med katt -och hundmat?
          Re: Hur göra med katt -och hundmat?
          

Om katterna är mindre än valpen kan du sätta en hasp på en dörr så bara katterna kommer in i ett rum där dom har sin mat annars är det köksbänk alt nån skänk som gäller.

Det måste lösa sig på nåt sätt. Men jag är inte orolig för att katterna rör valpmaten så den kan nog stå ordentligt på golvet ialla fall. Katternas mat måste jag trycka in nånstans. Hjälp! Skulle behöva en renovering i mitt kök känner ja! :P

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Tips på bra hundmat?   [13] 27 sep: ellb 31 okt: saraleppanen Färskfodret Sund Hundmat   [1] 28 mar: Mandipu 29 mar: VildaVittra Erfarenhet av sund hundmat   [2] 20 jul: Tequilalina 5 aug: leanita Färskfrusen hundmat   [19] 10 apr: Lasagne 16 apr: Lasagne Laga egen hundmat   [25] 5 dec: Tomme 12 dec: Tomme Tips angående hundmat   [3] 2 nov: Malin_87 3 nov: Flat4ever Sund hundmat/färskfoder till valp?   [10] 26 maj: sophie86 2 jun: STB Hemlagad hundmat   [5] 18 maj: klara97 18 maj: Jah Miro Key Lammblandning från Sund Hundmat   [6] 12 feb: David78 13 feb: TuffaEzther Hur länge räcker en säck hundmat?   [6] 7 jan: Jennie&Märta 8 jan: Tugga Terrier
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Golden Retriever | Boxer | Dvärgpinscher | Chihuahua | Labrador Retriever | Finsk Lapphund
© 1998-2019 Enfinia AB