Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
Nyhet 7 januari 2019 av Hortensia i vård & skötsel (23 svar)
Nyhet: Kamphundsraser överrepresenterade i hundattacker
"Sirkku Sarenbo som är docent i miljövetenskap vid Linnéuniversitetet har gjort två större studier om hundars angrepp mot andra hundar. Det handlar ..."

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Hortensia och gå vidare till medlemsprofilen.
Kommentera denna nyhet
Sida 3 av 3
123

Wotan
Medlem 2018-12-30
#21 12 januari 2019 av Wotan Re: Kamphundsraser överrepresenterade i hunda...

ok men vi gör så här prova att inte socialisera en schäfer då så får vi se . den som inte socialiserar sin hund ska inte ha hund. och jag säger inte att det är lätta hundar, bara att förnjuda dom inte är rätt väg att gå enligt mig. 


 


Mvh

Svara på detta inlägg

leopold68
Medlem 2019-02-09
#22 9 februari 2019 av leopold68 Re: Kung Hans R...
          Re: Kung Hans R...
          

Har protesterat till Kennelklubben! Men om det så kallade stolpskottet (brukar inte använda sådana uttryck, men kunde inte låta bli)Rosenberg sitter kvar, som gör allt för försvara många farliga hundraser Så har det varit problem att få Kennelklubben att reagera.  Vet inte, men kanske börjar röra sig i ledet. Troligtvis på grund av dödsfallet av den 14 åriga som pojken blev ihjälbiten. Men det är tragiskt att en tonåring ska sätta livet till, för vissa ska reagera. Har kontaktat föreningar som forskar i rovdjurs forskning och ta med dessa raser. De är värre en många rovdjur. Skulle t.ex. en varg bete sig så i samhället, skulle hela jägarstaben som är emot vargen snabbt försöka utrota vargen. Det patetiska är att man får rådet att sätta upp armarna för halsen(de angriper mot halsen) för att skydda sig. Men de är så farliga, att de tar tag i armarna och drar ner offret för att komma åt halsen. Dags att vakna Sverige!!!

 vi kommer se mycket mera av dom här raserna i framtiden. titta bara på hund annonser, kryllar av american bullys och amstaffs.


men det är den nya generationens hundägare som vill ha nya typer av raser. 


åldersgräns med någon typ av licens är nog det enda som hjälper.


 

Svara på detta inlägg

hundöga återkomst
Medlem 2016-09-11
#23 9 februari 2019 av hundöga återkomst Re: Kamphundsraser överrepresenterade i hunda...

När till och försvarsmakten reagerar på dessa raser, så borde väl folk inse vilken fara de utgör. Danmark försökte lägga ansvaret på ägarna innan rasförbud.Men det hjälpte inte ett dugg och därav rasförbud för många raser.

Svara på detta inlägg
Sida 3 av 3
123

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hundattacker och flexikoppel   [13] 26 nov: catharina1 28 nov: pipilotta Alla dessa hundattacker!?   [29] 22 aug: R.A.W. 26 aug: Borderbus vanligare med utfall och hundattacker, varför?   [13] 30 jan: R.A.W. 30 jan: R.A.W. Hundattacker forsätter som vanligt!!!!   [21] 3 jan: hundögon 4 jan: zippa_86 kamphundsraser får lida pga av människan. Läsvärt   [80] 13 mar: susanne och Lotus 17 mar: kluffrold Förvirrad angående alla hundattacker   [50] 8 feb: intuition 9 feb: OZZYPOZZ Fråga om muskelhundar (kamphundsraser)   [13] 24 jan: Bullandterrieraction 24 jan: Luss +3 Det här med kamphundsraser?   [15] 6 nov: TokigaTure 6 nov: Sara & Lea Hundattacker i media - förr schäfer, nu "kamphund"   [31] 8 jul: Agata 9 jul: Tjockekorven Få kamphundar bakom hundattacker   [43] 17 jun: Flaxan 20 jun: poff borta
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Bichon Havanais | Schäfer | Finsk Lapphund | Chihuahua | Jack Russell Terrier | Staffordshire Bullterrier | Rottweiler
© 1998-2019 Enfinia AB