Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
24 april 2019 av Silver_ i valpforum (1 svar)
Valp kissar där den sover!

Jag har haft min valp nu i ca 2 månader, hunden är ca 4 månader. Vi har klarat oss väldig bra från kiss och bajs olyckor, utom vid ett par väldigt konstiga tillfällen.
Vid ett tillfälle skulle vi åka iväg med bilen (en kombi, hunden sitter i bur i bagaget) och valpen lekte i trädgården innan vi åkte. Efter vi åkt några meter börjar valpen röja runt i sin bur så jag stannar för att titta till valpen. Då har den bajsat i sin bur! Har aldrig varit med om att en hund gör ifrån sig i trånga utrymmen?!
Och nu inatt vaknar jag av att valpen trycker bort kompost gallret som jag satt som en avspärrning, så valpen sover på min sida av sängen på golvet på en bädd. Då visar det sig att valpen kissat så det är kiss överallt!
Tidigare tillfällen när valpen vaknat och varit kissnödig på natten har den signalerat tydligt och jag har gått ut så har valpen kissat ute. Sen flera veckor tillbaka sover valpen jättebra på natten, men så händer detta?!?
Blir väldigt fundersam för jag har aldrig tidigare varit med om att en hund gjort i från sig där den sover eller i trånga utrymmen?! Varför signalerade valpen inte, utan bara kissade? Jag är väldigt lättväckt så jag vaknar om valpen rör sig mycket, men nu har den mer eller mindre bara ställt sig upp och kissat! Hjälp, vad händer ?


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Silver_ och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Anneli
Medlem 2013-11-04
#1 24 april 2019 av Anneli Re: Valp kissar där den sover!

Kan vara urinvägsinfektion. Kolla upp hos veterinär. Det som hände i bilen kan ha berott på rädsla för något och att den inte varit välrastad innan ni startade resan.

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Fransk bulldog kissar inne   [2] 23 aug: frallanallan 24 aug: Ayrin Sover/vilar bara när jag är helt stilla   [3] 16 jun: Sala17 17 jun: aenima Vad då lite åska?....sover så gott ändå   [3] 5 aug: pipilotta 9 sep: pipilotta Hundvalp kissar i sängen   [15] 15 jul: Marre993 16 jul: Anneli Hur ofta kissar en valp?   [3] 15 maj: Simonk 25 maj: Dimma Hunden sover mot mitt ansikte?   [4] 7 nov: Snackis 9 nov: Snackis Hur länge sover era unghundar i sträck?   [2] 27 okt: Chocolate AK 28 okt: Ayrin Tik som kissar väldigt ofta   [2] 4 aug: Geka 5 aug: Gurkans Valpen sover för lite   [5] 15 jul: Milla85 26 jul: pipilotta Urinsten och kissar mycket   [0] 30 nov: Superhoven
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Fransk Bulldogg | Dvärgpinscher | Cavalier King Charles Spaniel | Yorkshireterrier | Épagneul picard | Eurasier | Bearded Collie
© 1998-2024 Enfinia AB