Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
4 maj 2019 av Puddingpastejn i aktiv med hund (2 svar)
Berätta om er hobby!

Har lite idétorka när det kommer till aktivering av min diva, hon tar ju inte godis och är vansinnigt arbetsskygg så jag kämpar hårt för att hitta en hundsport vi båda tycker är roligt. Tänkte att vi här på vovve kunde berätta om de hundhobbys vi ägnar oss åt och inspirera varandra!


Själv ställer jag ju ut i alla fall. För "stå stilla" har jag nätt och jämnt lyckats lära jycken! Jag gillar det för att man träffar så många rasfränder och det alltid är så god stämning runt ringen. Sen gillar allt min lilla primadonna att visa upp sig! Så är ju pälsvården inför en hobby i sig... 


Kör också lite viltspår, men Vinga är inte helt övertygad om underhållningsvärdet i det... Det är lite to be continued på den fronten.


Så, din tur!


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Puddingpastejn och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Ayrin
Medlem 2016-02-20
#1 6 maj 2019 av Ayrin Re: Berätta om er hobby!

Också lite dålig på detta just nu måste jag erkänna :/. Med gammleborzoien testade jag lite lure coursing och vi gick några agilitykurser (inte helt perfekt matchning där, men vi hade kul tillsammans och hon klarade faktiskt alla hinder utom den höga balansbommen, och det mest för att den inte var designad för en 40 kgs hund...).


Med valpis (7 månaders norrbottenspets) har vi väl inte hunnit med så mycket, vi promenerar, springer, åkte skidor och tittar på fåglar. tränar mest "sitt", "kom" och "dra inte!". Hon är bra på alla utom den sistnämnda... ;).


Väldigt träningsglad och kontaktsökande hund dock, så nu när våren äntligen kommit och gården renderats någorlunda rymningssäker tänkte jag mig att bygga upp en agilitybana så vi kan börja leka i den :).


Måste bara hitta ett bra sätt att träna en hund i taget, borzoien vill ju också vara med då det vankas godis, men två samtidigt blir inte så bra. Tänker att jag får koppla upp en i taget till att börja med (tips mottages glatt! :) ).

Svara på detta inlägg

Frallorforlife
Medlem 2020-05-13
#2 12 juni 2020 av Frallorforlife Re: Berätta om er hobby!

Jag har också gått på agility med min men hon följer även med när jag är ute och springer/cyklar. Försöker få henne att röra sig och samtidigt ha kul. 

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Vad vill vår hund berätta för oss? nytt beteende.   [3] 12 apr: kafferaffe 12 apr: kafferaffe Jag måste bara få berätta. Jag är så lycklig :)   [18] 28 nov: Ginza Schäfertik 2 dec: hundöga återkomst Berätta om någon rolig händelse med sin hund :)))   [14] 19 nov: Ginza Schäfertik 29 nov: s0me0ne Berätta om din första utställning   [1] 13 mar: Linköpingstjejen 13 mar: Fisher Berätta om din Rhodesian Ridgeback!   [7] 25 nov: Elliesson 26 nov: Wilhigson Berätta om valptiden vid 5 mån   [1] 15 sep: Vevven 16 sep: Bjebby Ni med Collie, berätta om rasen   [13] 10 sep: Tabula rasa 22 dec: Rytts Berätta hur hundbur i bil fungerar   [7] 19 aug: Krokodilen 20 aug: Crazy J´s matte L7/S1, egna erfarenheter? Berätta!   [6] 29 jul: KlantradårMatte 29 jul: KlantradårMatte Berätta allt om Mopsar!   [3] 19 jun: Tykosmatte 22 jun: Gurkans
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Pudel | Chihuahua | Rottweiler | Schäfer | Shetland Sheepdog | Labrador Retriever
© 1998-2023 Enfinia AB