Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
7 september 2019 av Frihannisaac i övriga hundfrågor (4 svar)
Ersättning dagmatte

Vad är rimligt att betala någon som passar ens hund under en dag? Ej företag...Minimum?


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Frihannisaac och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

pipilotta
Medlem 2011-11-19
#1 8 september 2019 av pipilotta Re: Ersättning dagmatte

Jag tar 140 kr/dag. Har hand om annans hund 10-11 tim/dag. Dessutom badar jag hunden och klipper klor. 


Visserligen är jag en "glad pensionär" men tycker att mitt jobb ät minst lika mycket värt som ett hunddagis. Min daghund får min hela uppmärksamhet och en glad hundkompis. 

Svara på detta inlägg

Anneli
Medlem 2013-11-04
#2 8 september 2019 av Anneli Re: Ersättning dagmatte

Jag brukar stanna till och samtala lite med en sällskapssjuk gammal dam (80?) som är dagmatte. Jag har nyfiket frågat vad hon får för det och det var 50 kr sa hon. Närmast skandalöst billigt kan man tycka, men som hon påpekade: hon kommer ut på små promenader, hon träffar folk och får prata av sig lite, hon har lärt känna hundens familj så hon är nöjd och glad med detta.


Jag skulle föreslå max!!! 100 om det är alla vardagar i veckan. En dagisplats där jag bor kostar 2500-3000, men då ska det betalas skatt, hyra, sociala avgifter. Dagmatte/husse betalar nog mer sällan skatt på den extrainkomsten....Värt att påpeka om det blir tjafsigaförhandlingar.

Svara på detta inlägg

pipilotta
Medlem 2011-11-19
#3 8 september 2019 av pipilotta Re: Ersättning dagmatte

Det är inte så lätt med hunddagis om man har en hund som löper eller som inte är kastrerad. Summan känns värt priset om daghunden kommer 05.30 på morgonen, finns inte många dagis som är öppna då.Bara för att man är gammal behöver man inte tacka och ta emot men man kan trots allt vara glad....

Svara på detta inlägg

Ayrin
Medlem 2016-02-20
#4 9 september 2019 av Ayrin Re: Ersättning dagmatte

Jag betalade 1000 kr/månad för hundpassning när jag behövde det. Då var det alla vardagar, lite olika tider, men vanligtvis lämnade jag väl in hunden vid 8:30, och beroende på hundpassarens dagsform så blev hunden sedan där till nånstans mellan 14 och 19.


Viktig aspekt är ju om det är ett tillfälligt påhugg med enstaka dagar, eller ett löpande samarbete som pågår i åratal. I det första fallet tycker jag att man betalar en högre dygnsavgift.


Också intressant vad som ingår. Bad o kloklipp skötte jag själv, promenerandet var utifrån hur hundpassarens mådde, vissa dagar hade de tagit en långprommis, andra en sväng runt kvarteret ;).

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Vilka krav är ok att ställa på en dagmatte?   [7] 12 mar: Trollhassel 15 mar: Ayrin Dagmatte till tax i vasastan/stockholm   [0] 2 apr: KarolineM Dagmatte/husse sökes Mölnlycke/Mölndal   [0] 25 aug: Frihannisaac Dagmatte sökes i Linköping!   [1] 21 mar: isawen 6 jul: Fern Önskar dagmatte i Vasastan   [0] 15 jun: SebastianSkugga Dagmatte sökes linköping   [0] 12 jun: Primadonna6 Hundvakt /dagmatte/ Valp /ersättning   [2] 14 mar: MajaS 19 mar: Ayrin Söker hundvakt/Dagmatte i Mölnlycke/Göteborg   [0] 14 jul: CarinaAspus Dagmatte/husse söker Göteborg (Majorna- centrum)   [1] 22 maj: z_Stumpen 22 maj: Lokatten12 Dagmatte Sheltie intresse?   [0] 18 apr: Sara450
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Grand Danois | Schäfer | Boxer | Finsk Lapphund | Shetland Sheepdog | American Staffordshire Terrier | Pudel
© 1998-2024 Enfinia AB