Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
3 maj 2020 av JiK i sjukdom & hälsa (1 svar)
Udda innekissning

Hej. Jag har en 13 årig hane. För ca ett år sen eller nått började han kissa då och då i min säng. Tog han till veterinären och dom sa att han hade lite förstorad prostata och han fick medicin ett tag. Efter det (utan medicin var det lugnt ett tag) Men på senare tid började han igen. Jag tog han inte till veterinären denna gång utan han fick vara utanför mitt sovrum när jag inte var hemma. Och inget kiss blev det. Men sen glömde jag stänga min sovrumsdörr och då hade han kissat där. Sen har det vart stängt igen och inget kiss. Sen glömde jag dörr igen och kiss igen. Så varje gång han har tillgång till sängen så kissar han där. Och det ÄVEN om jag är hemma, men inte om jag ligger i sängen. När han inte får vara där har han haft ett täcke i soffan att ligga på. Och till slut kissade han på det med. Jag tog bort det och då har det inte vart något kiss. Han får fortfarande inte vara i något sovrum utan bara i resten av lägenheten. Inget kiss. Nu ikväll hade jag tvättat det täcket som jag hade i soffan och la det i soffan igen. tog inte mer än 10 minuter så gick han och bäddade upp det och kissade på det igen. När han inte haft tillgång till sovrum att gå och lägga sej i eller sofftäcket går han omkring och försöker ta sej in i sovrummen. Men det får han inte. Jag förstår inte riktigt detta beteende. Han kissar, bajsar och äter som han ska annars. Okastrerad. Tänker att om det nu var prostatan hade det inte spelat någon roll vart han var om han inte kan hålla sej. Det här känns mer planerad kissning eftersom han alltid "bäddar" upp innan. Han har även börjat bädda på andra saker som legat i soffan som handdukar och kläder. Men jag har tagit bort dom innan. Nån som haft liknande dilemma? Börjar han bli lite dement eller nått?


Som medlem kan du här läsa lite kort info om JiK och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

pipilotta
Medlem 2011-11-19
#1 4 maj 2020 av pipilotta Re: Udda innekissning

Jag är ingen hundexpert men har haft två hundar som båda blivit 14-16 år gamla. De ändrade sig också med åldern. Den ena blev mer eller mindre döv och det märktes i hans beteende på många sätt, inget som förde tankarna till dålig hörsel men hunden upplevde det oroligt, något som var nytt för honom. Lite protest-kiss för att få lite uppmärksamhet, närhet?

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Shar-Pei | Lagotto Romagnolo | Grand Danois | Petit Brabancon | Engelsk Setter | Bullterrier | Puli
© 1998-2020 Enfinia AB