Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
29 juni 2021 av Addeadde1 i övriga hundfrågor (2 svar)
Kan hon vara dräktig?

Hej! Tycker ni att hon ser dräktig ut?  Vecka 6 blir det på lördag :) 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Addeadde1 och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Gurkans
Medlem 2004-01-01
#1 30 juni 2021 av Gurkans Re: Kan hon vara dräktig?

Du har glömt bild, men jag svarar samma som jag gjorde på ditt förra inlägg. När hon är så långt gången så ska du kunna se den typiska dräktighetsflytningen, som rå äggvita som hänger i en seg sträng bak när hon har kissat. Denna flytning är ett säkert tecken på att tiken är dräktig, i alla fall just nu. Sedan kan ju saker hända som gör att det ändå inte blir valpar.


Har du någon mentor att fråga? T ex tikens uppfödare? Att ha en mentor är guld värt när man har en massa frågor i samband med en dräktighet och valpning. Man växer dessutom aldrig ifrån tryggheten med en kunnig och erfaren person att ställa alla sina frågor till. Jag är uppvuxen i ett hem med hunduppfödning och har haft egen uppfödning i liten skala i 23 år (tio kullar), men ändå dyker det upp frågor. Jag har och har haft flera olika mentorer genom åren, både inom min ras och inom andra raser. Gemensamt är att det är personer som jag litar på och känner mig trygg att ställa alla frågor till. Nu sist så var jag jättenojjig om min tik verkligen var dräktig och jag fick då jättemycket stöd och bekräftelse på att tiken faktiskt var dräktig av en god vän, uppfödarkollega och valpköpare till mig som bor i Sydafrika. Bara att få bolla sina funderingar med någon som man vet har kunskap och som aldrig tycker att några frågor är dumma är guld värt.

Svara på detta inlägg

Addeadde1
Medlem 2021-06-26
#2 30 juni 2021 av Addeadde1 Re: Kan hon vara dräktig?

När hon kissar så kommer det någon droppe genomskinlig flytning! Varje gång hon kissar! Och det är första gången för henne! Har ingen att vända mig till! Jag får kanske ta henne på ultraljud så är man säker! Tycker hon sover mer har blivit lite tjockare, juverna har blivit lite större! 

Bilder:
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Är min fralla dräktig?   [3] 26 jun: Addeadde1 28 jun: Gurkans Ser hon dräktig ut?   [6] 23 feb: Humlan12 23 feb: Ayrin Dräktig lite vovve?   [1] 23 jan: Kajsagullet 23 jan: Gurkans Dräktig tik dygn 59 visar tecken på valpning.   [1] 6 jan: my_nelan 7 jan: Gurkans Dräktig tik flämtar och gnyr   [1] 4 jan: Felicia1910 5 jan: Gurkans dräktig tik? går ner i vikt   [2] 29 sep: havregryn 6 okt: havregryn Ev dräktig tik,får hon busa som vanligt?   [0] 14 jul: belldiesel Kost till dräktig tik   [5] 31 maj: fluffysmamma 13 jun: Gurkans Luktsinne hos dräktig tik?   [1] 2 maj: MalinCC 2 jun: Voff 92 Dräktig tik, tecken redan i v2 eller hormoner?   [9] 7 feb: majjsan 7 feb: Gurkans
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Jack Russell Terrier | Chihuahua | Schäfer | Shetland Sheepdog | Grand Danois | Papillon
© 1998-2023 Enfinia AB