Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
6 november 2021 av duende i foderforum (7 svar)
Vad tycker ni om Norska fodret Labb?

Hejsan 


Jag undrar om någon har erfarenheter om det Norska fodret Labb? Vilket skulle ni välja av fodret Labb eller Doggy proffesinal?


Som medlem kan du här läsa lite kort info om duende och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Anneli
Medlem 2013-11-04
#1 6 november 2021 av Anneli Re: Vad tycker ni om Norska fodret Labb?

Har inte hört talas om Labb tidigare. Finns tydligen endast på Granngården. Snabb okulär besiktining av innehållsdeklarationer Labb och Doggy professional visar inte på några större skillnader, förutom att Labbs huvusakliga proteinkälla (kyckling) är hydrolyserad. Man har alltså brutit ner proteinet för att öka dess upptagningshastighet och öka upptaget av aminosyror. Doggy har nog ett något billigare kilopris än Labb.Båda fodren använder lokala råvaror och tillverkningen sker i resp. land alltså inga megatransporter


Det kanske mest kommer an på vilket foder hunden tycker är godast.

Svara på detta inlägg

pipilotta
Medlem 2011-11-19
#2 7 november 2021 av pipilotta Re: Vad tycker ni om Norska fodret Labb?

Ja, dina inlägg är rena reklampelare som vanligt. Det är så löjligt att ens verka intresserad av vad andra hundägare tycker om alla de produkter DU vill framhålla. Nej, du kanske har det som en inkomstkälla men utnyttja inte andra när dina syften är så uppenbara. 


Tror att det finns tillräckligt bra hundmat på närmare håll, även om vi ofta tror att gräset är grönare någon annanstans även om det är fråga om processad mat med alla möjliga "tillsatser". 


Vi borde i dagens läge tänka på att shoppa det vi har i Sverige och vi kan nog klara oss utan att behöva importera hundmat öht.

Svara på detta inlägg

Anneli
Medlem 2013-11-04
#3 7 november 2021 av Anneli Re: Vad tycker ni om Norska fodret Labb?

Ursäkta, men HUR menar du nu?


* "dina inlägg är rena reklampelare som vanligt"


* " utnyttja inte andra när dina syften är så uppenbbara"


* " så löjligt att ens verka intresserad av vad andra hundägare tycker om alla de produkter DU vill framhålla"


Jag har mycket snabbt jämfört de två produkter TS frågat om och gör inte reklam för någondera, det har inte ens föresvävat mig att min "jämförelse" kan uppfattas så.


Jag tar kraftigt avstånd från ditt rätt fula påhopp på mig.


 

Svara på detta inlägg

pipilotta
Medlem 2011-11-19
#4 7 november 2021 av pipilotta Re: Vad tycker ni om Norska fodret Labb?

Ja, jag ber så mycket om ursäkt!!! Förstår att det kan bli upprörande.


Jag skrev svar till fel person helt enkelt. TS har alltid ungefär samma frågor och jag kan inte se det annat än som  förtäckt reklam.  Det jag skrev till TS står jag dock för.


Nu till ordningen. 


 

Svara på detta inlägg

Anneli
Medlem 2013-11-04
#5 8 november 2021 av Anneli Re: Vad tycker ni om Norska fodret Labb?

OK, att posta fel kan hända oss alla, så du är ursäktad. Däremot kan jag inte finna att TS inlägg om åsikter ang. bedömning av två foder på något sätt är reklambaserat, men du tycks ha annan info om denna medlem.


 

Svara på detta inlägg

Ayrin
Medlem 2016-02-20
#6 8 november 2021 av Ayrin Re: Vad tycker ni om Norska fodret Labb?

Om du kollar på TS meddelandehistorik så ser du att vederbörande lägger in horder av "frågor" om foder (gärna >5/dag) under de perioder hen är aktiv. Sedan ingen mer aktivitet, utom nya "frågor" om foder några dagar/månader senare.


Jag är lite benägen att göra samma tolkning som piplotta.

Svara på detta inlägg

pipilotta
Medlem 2011-11-19
#7 8 november 2021 av pipilotta Re: Vad tycker ni om Norska fodret Labb?
          Re: Vad tycker ni om Norska fodret Labb?
          

OK, att posta fel kan hända oss alla, så du är ursäktad. Däremot kan jag inte finna att TS inlägg om åsikter ang. bedömning av två foder på något sätt är reklambaserat, men du tycks ha annan info om denna medlem.


 

Ja, jag har inte kunnat undgå hen´s inlägg under många år. Det är för mig helt och hållet  inlägg som syftar till en sak: att man ska få folk att googla på just de, ofta ovanliga, foder som ska jämföras. Det ger ju gratis reklam på Vovve. Vet inte hur nytt det senaste fodret är men om man vill komma in på svenska marknaden och inte bara sälja på Granngården så vad gör man inte...


Naturligtvis kan jag inte veta att det är så, det är ju inte till 100% att jag har rätt men när jag tycker det "osar katt" då reagerar jag ofta kraftfullt dock. Sådan är jag....

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
VBad tycker ni om dobermans?!   [2] 24 maj: myowngndudz 24 maj: Anneli Beslutsångest- vad tycker ni?   [7] 13 feb: aski 25 maj: Mira och Esther Vilket foder tycker ni är bäst av dessa två?   [1] 13 aug: duende 13 aug: Anneli B12 brist och fodret canine:allergenic   [2] 9 jul: Abrakadabra 9 jul: Lona Vilket foder tycker ni är bäst av dessa två?   [1] 19 feb: duende 4 mar: Voff 92 Bästa fodret till liten valp?   [2] 19 dec: Bullens 20 dec: Bullens Taste of the wild fodret   [2] 14 aug: duende 18 aug: effinala Erfarenheter av BIS fodret?   [0] 20 jun: saraleppanen omplacera hund, vad tycker ni om det?   [14] 19 dec: k1ro 25 dec: Gurkans Ziwipeak- nån som testat det fodret?   [8] 1 dec: Samojeden 4 dec: s0me0ne
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Dobermann | Grand Danois | American Staffordshire Terrier | Golden Retriever
© 1998-2024 Enfinia AB