Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
20 februari 2022 av Hoggiboggi i övriga hundfrågor (12 svar)
Ensamträning med klicker?

Hej hej!


Är det någon här som prövat ensamträning med klicker och isåfall hur gjorde ni? Vi är desperata för nya tillväga gångsätt......


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Hoggiboggi och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 2 av 2
12

Hundägare2022
Medlem 2022-01-17
#11 24 februari 2022 av Hundägare2022 Re: Ensamträning med klicker?
          Re: Ensamträning med klicker?
          

Hur lång tid tog det för er att uppnå 45 minuterna efter att han blev orolig? 


Angående kongen: Min hund älskar sin kong, han blir som helt i trans av den. Men han når inte riktigt hela vägen in verkar det som. Det är alltid typ hälften kvar och då blir han frustrerad och uppe i varv av att han ej får ut mer. Det ska vara rätt storlek för honom men kanske vi ska köpa en större ändå?


Vad har ni för utrymme för er hund? Min hund har visat att han inte gillar att vara instängd i t.ex. ett rum. Han har sina två favoritplatser och det är soffan som är så långt ifrån hallen man kan komma och sen i matrummet som är precis vid hallen så det går inte riktigt att stänga av någon avdelning utan att ta bort en av hans platser. Kan man göra de ändå?

Ha det så fint och TACK för alla råd


(Ni andra som har tankar kring dessa frågor får också jättegärna svara:)


 

Vi har tränar aktivt i lite över en månad nu! Har dock tränat från början men upptäckte bakslag i Januari då vi märkte att han inte varit så lugn ensam som vi trodde, så han hade erfarenhet av att vara ensam hemma från innan också. 

Angående Kongen så fyller vi den med mosad paté och pyttepytte lite naturell yoghurt så de ska fastna bättre i kongen. Mosar alltså detta tillsammans och applicerar med gaffel så det hålls "uppe" och inte "rasar ner" i kongen vart han inte når. Viktigt att göra detta kvällen före och lägga i frysen så de hinner frysa ordentligt och håller längre. 

Vi bor rätt så litet så därför behöver vi inte avskärma så mycket när vi far bort. Det är inte heller sagt att det fugerar för alla hundar att ha begränsat utrymme, men har läst att det fungerar för vissa då de upplever att de inte behöver "vakta" :) om du märkt att din hund blir mer stressad av det så går det säkert lika bra att låta den vistas i ett större utrymme då den är själv också! 

Svara på detta inlägg

Mira och Esther
Medlem 2006-12-30
#12 28 april 2022 av Mira och Esther Re: Ensamträning med klicker?

Börja med lämna liten stund öka på tiden eftersom...

Svara på detta inlägg
Sida 2 av 2
12

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Råd för ensamträning   [1] 12 mar: Ulrika 17 mar: Voff 92 Träna med klicker   [12] 15 maj: Flat4ever 18 maj: Flat4ever Klicker att träna min hund som gör utfall   [3] 21 feb: susand62 22 feb: Didgeridoo Komma vidare med ensamträning   [6] 13 nov: lillahund 10 dec: Magicmind Att komma igång med klicker + tricks tips?:)   [3] 14 okt: Kristin_Kezo2012 17 okt: Malin med Ella Stora problem med ensamträning   [16] 29 sep: Goldendoodle 20 nov: Goldendoodle Stora problem med ensamträning   [0] 29 sep: Goldendoodle Ensamträning av ängslig unghund - D.A.P?   [2] 23 sep: cice 25 sep: Ida, IA Pawprints Det här med Klicker....   [12] 13 jul: Suneeta & Cubus 14 jul: pissemiss Tips på tricks och inlärning av dem med klicker   [6] 7 jul: minigrisen 9 jul: Vanna
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Rottweiler | Chihuahua | Jack Russell Terrier | Pudel | American Staffordshire Terrier | Shetland Sheepdog
© 1998-2022 Enfinia AB