Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
26 april 2022 av ZiggeR i valpforum (3 svar)
Bilbälte valp golden

Hej 


ska snart få vår valp (golden retriever).


Vilket bilbälte är bäst att köpa? Reglerbart i storlek?


Som medlem kan du här läsa lite kort info om ZiggeR och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Anneli
Medlem 2013-11-04
#1 26 april 2022 av Anneli Re: Bilbälte valp golden

Ett bilbälte som är så reglerbart att det användas från valp till vuxen har jag aldrig hört talas om. Visserligen kan manreglera storleken men inte så mycket som krävs på en golden.Du får nog tänka dig att investera i ett när hunden är upp till 6-7 månader och sedan ett för vuxen hund.Men det finns en andrahandsmarknad så ett avlagt bilbälte är rätt lätt att sälja.


Gå till en välsorterad zooaffär för utprovning, för det är viktigt att bältet sitter rätt och bekvämt på hunden. Det också viktigt att bältet är krocktestat. det finns billiga (i alla avseenden billiga) bälten som inte håller för en inbromsning eller en smäll.


Min ena hund (flatcoat) vägrar att vara i bilbur så ett bälte är lösningen. Han har ett Allsafebälte, säkert och krocktestat.

Svara på detta inlägg

ZiggeR
Medlem 2022-03-15
#2 26 april 2022 av ZiggeR Re: Bilbälte valp golden

Hej


nej så reglerbart är inget bälte 😊


har inte använt bälte innan o ser att det finns en uppsjö - var lite fundersam. Tack för tips att tänka på!

Svara på detta inlägg

Gurkans
Medlem 2004-01-01
#3 28 april 2022 av Gurkans Re: Bilbälte valp golden

Det är en sele som fästs i bilbätet du är ute efter och en sådan sele är det ju superviktigt att den sitter helt perfekt, för annars kan ju valpen flyga ur den vid en krock. Alltså, detta är absolut inget man beställer över nätet, utan besök en djurbutik och prova ut selen och försäkra dig om att du vet hur den ska sitta så att du kan anpassa den när valpen växer. Förmodligen kommer den du köper till vapen inte alls räcka tills att den är vuxen, så räkna med att du får köpa en eller kanske två till innan valpen är vuxen.


Jag har aldrig haft bältessele till valp, då de alltid åker i bur eller bakom grindar och lastgaller i bilen, men jag har en sele till vuxen hund så att jag vid behov kan låta en av tikarna åka i baksätet.

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Stressad golden   [4] 27 mar: ZiggeR 25 maj: Mira och Esther Vilken bilbur till en Kia Ceed för en golden?   [5] 12 apr: Maria&Scilla 14 jul: Maria&Scilla Köpa golden retriever   [3] 15 mar: ZiggeR 16 mar: Gurkans Galen Golden nästan 2 år - Hoppar och biter   [2] 18 okt: Tinix 19 okt: Dimma Foder till golden retriever?   [3] 26 mar: MyDogMadeMeDoThis 7 maj: Buddhathebud Golden 7 år lösa benbitar i armbåge   [4] 26 mar: victoria22 26 mar: Anneli Mjäll/torr hud hos Golden   [5] 24 mar: nacho piccu 28 mar: nacho piccu 7år golden retriver läsa benbitar i armbåge   [2] 5 mar: victoria22 8 mar: Gurkans Funkar Golden retriever bra ihop med katter?   [22] 27 jan: Tempohästen 26 mar: Dimma Skaffa Golden retriver som äldre par?   [7] 28 dec: fridajohanna97 5 feb: Dimma
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Dobermann | Schäfer | Chihuahua | Jack Russell Terrier | Golden Retriever | Shetland Sheepdog
© 1998-2024 Enfinia AB