Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
27 maj 2023 av Lovely havamalt i övriga hundfrågor (3 svar)
Erfarenhet av Dina Försäkringar alt. Sveland?

Det är dags att byta försäkringsbolag för min 6-åriga hund. 


Jag blev väldigt nöjd när jag kollade på Dina Försäkringar men såg att de fått mycket negativa omdömen! Omdömena gäller för alla deras försäkringar så de är inte fokuserade på deras hundförsäkring.


Någon som har erfarenhet av dem när det gäller att använda sig av deras hundförsäkring? Är Dina Försäkringar besvärliga att ha och göra med? Brukar de chockhöja avgiften för försäkringen? 


Valet stod mellan Dina Försäkringar och Sveland så jag passar på att fråga om era erfarenheter gällande Sveland. Är Sveland besvärliga när man behöver använda sin försäkring? Har de för vana att chockhöja avgiften för försäkringen?


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Lovely havamalt och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Puddingpastejn
Medlem 2009-09-10
#1 28 maj 2023 av Puddingpastejn Re: Erfarenhet av Dina Försäkringar alt. Sveland?

Först och främst vill jag säga att det sällan är en god ide att byta försäkringsbolag på en vuxen hund. 


Sen är det nog lite hugget som stucket vilket försäkringsbolag man väljer. Jag har djur i både Dina och Sveland, liknande priser kontra vad man får för pengarna. Sveland är snäppet snabbare på att reglera och betala ut ersättning, men där måste man ha ett separat tillägg för läkemedel och rehabilitering. Dina har mer av en paketlösning men har å andra sidan en maxgräns för CT/MR. Vilken försäkring som är bäst är således väldigt individuellt. Men LÄS VILLKOREN innan du bestämmer dig, så får du ingen otrevlig överraskning sen. 


Båda bolagen har gjort avsevärda höjningar men det har alla bolag behövt göra i omgångar. Det man ska vara försiktig med är att teckna i nya oetablerade bolag då de ofta har lite lockpriser som de sedan måste höja ganska drastiskt. 


Lycka till!

Svara på detta inlägg

Lovely havamalt
Medlem 2007-04-23
#2 30 maj 2023 av Lovely havamalt Re: Erfarenhet av Dina Försäkringar alt. Sveland?

Tack för svar. Har du koll på ungefär hur lång tid det brukar ta för Sveland att direktreglera? Har ej körkort så jag brukar bli hämtad efter besök hos veterinär och då är det smidigt att veta på ett ungefär hur lång tid det tar.


Hos Folksam som min andra hund har brukar det ta 45 min att direktreglera, vilket var mycket längre tid än Agria som min förra hund hade. 

Svara på detta inlägg

Puddingpastejn
Medlem 2009-09-10
#3 3 juni 2023 av Puddingpastejn Re: Erfarenhet av Dina Försäkringar alt. Sveland?

Beror ju helt på hur stor belastningen är på de som reglerar för stunden, men de brukar vara snabba, sällan mer än 15 minuter på enklare besök, enligt min erfarenhet.

Svara på detta inlägg
Sida 1 av 1
1

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Någon med erfarenhet av irap? Hund   [0] 6 jun: anonym1 Någon som har erfarenhet av rasen Rat Terrier?   [1] 23 maj: duende 24 maj: myowngndudz Analkjörtlar operation erfarenhet?   [3] 14 maj: BullandBear 15 maj: pipilotta Någon med erfarenhet ang L7S1och Ischias?   [7] 2 apr: Bettan11 9 apr: Anneli Erfarenhet av att hyra häst?   [1] 24 mar: hejhej 25 mar: -Aslan pwd- Erfarenhet av foder behöver lite kunskap påfyllnad   [5] 12 mar: BullandBear 12 mar: BullandBear Kemisk kastrering, erfarenhet?   [2] 15 feb: Doodles 18 feb: Draghund Erfarenhet av Feel active Hiker hundskor??   [2] 12 feb: vovvsis 13 feb: Draghund Någon med erfarenhet av rage syndrome?   [1] 19 jan: Atumn28 19 jan: Ayrin Dela din erfarenhet med cbd och hundar!   [8] 23 sep: SamvH 17 aug: Greta P.
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Rottweiler | Bichon Havanais | Schäfer | Chihuahua | Dobermann | American Staffordshire Terrier
© 1998-2024 Enfinia AB