HANKA Tatra Love FCI


WYJATKOWY WITEK Duma Beskidow FCI


INDIA Tatra Love FCI

Raser:
Polski Owczarek Podhalanski

Hundhemsidor:
-

Kennel
Vi är den enda registrerade kennel av Polski Owczarek Podhalanski i Sverige. Vårt mål är att göra de underbara herdehundarna mer kända och populära i Norden.


We are the only registered kennel of the Polish Tatra Shepherd Dog in Sweden. Our goal is to make those wonderful shepherd dogs more famous and popular in the Nordic countries.

Om oss.
Vi båda älskar hundar, och de har varit med oss sedan vi blev tillsammans. Vi kommer från Polen där de stora vita hundarna som vi träffade under våra resor i Tatrabergen varit med oss sedan barnsben. Så när vi bestämde oss för att leva tillsammans så var valet av hund ganska enkelt, en Polski Owczarek Podhalanski. Vi köpte en valp (Baca), och sedan adopterade en vuxen hane (Bono-Dragon).
År 2018, efter tolv år erfarenhet med rasen, flera timmar diskussion med våra polska vänner som driver kennlar i Polen samt svenska vänner involverade i utställningar i Sverige, bestämde vi oss för att registrera den enda kenneln i Sverige av Polski Owczarek Podhalanski. Vårt mål är att göra de underbara herdehundarna mer kända och populära i Norden. Det är bara början och vi är helt medvetna hur mycket arbete som står framför oss. Men vi älskar Tatrahundar och vill att flera kommer att lära känna dem som både arbetade herdehundar och älskade sällskapshundar.
Vi bor på landet utanför Fagersta och driver en hemkennel. Alla våra hundar bor inomhus med tillgång till en stor trädgård och är nästan fullständiga familjemedlemmar och vår dotter är uppvuxen med dem. Renata jobbar de flesta dagar hemifrån och Arek är hemma när hon måste åka bort. Kontakta oss gärna om du har frågor runt rasen eller skulle vilja hälsa på oss och träffa våra hundar.
Renata & Arek


Du kan hitta mer info om rasen på:
www.tatrahund.se

Valpkullar:
Valpar planeras till senhöst/vinter 2020.

Namn & adress:
Tatrahund Kennel
Kvarnvägen 11
737 91 Fagersta
Sverige

Mobilnr:076 036 45 58
E-mail:tatrahundkennel@gmail.com
URL:Hemsida 1

404 - File or directory not found.

Oj! Denna sida finns inte...