Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
17 april 2013 av Megran i klotterplank (5 svar)
Någon som har erfarenhet av blåsljud på katthjärta
Var hos veterinären för att vaccinera katterna inför den stundande utevistelsen. Sist jag var hos vetten med hankatten där jag vet att man kollade hans hjärta var 2009. Han fick antibiotika senaste gången i juli 2011, men jag vet inte om hans hjärta kollades då. Men iaf, nu när jag var så upptäcktes det att han hade ett kraftigt blåsljud på hjärtat. Jag fick själv lyssna och även för mitt otränade öra hördes det väl att ljudet inte stämde. Det blåser helt enkelt om hans hjärta.

Han är fortfarande pigg och glad och jag kan inte säga att han är påverkad av det. Han är överviktig, men enligt veterinären ska det inte påverka, även om det är bra för honom att gå ner i vikt vilket jag räknar med när han får komma ut igen (har varit innekatt sedan sep -12). Planen är att göra ett ultraljud på honom för att ta reda på vad det beror på, om det är hål i hjärtat eller något annat. Om det är av 'rätt' anledning kan han tydligen få medicin som ska hjälpa. Han är 6 år gammal, bondkatt.

Är det någon som har varit med om detta hos sin katt? Hur har det gått? Vad har det berott på? Alla era erfarenheter emottages tacksamt!

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Megran och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Någon med erfarenhet av irap? Hund   [0] 6 jun: anonym1 Blåsljud hos valp   [2] 11 aug: Luna. 12 aug: Luna. Erfarenhet av Dina Försäkringar alt. Sveland?   [3] 27 maj: Lovely havamalt 3 jun: Puddingpastejn Någon som har erfarenhet av rasen Rat Terrier?   [1] 23 maj: duende 24 maj: myowngndudz Blåsljud på valp.   [4] 1 aug: Elen 11 aug: Luna. Analkjörtlar operation erfarenhet?   [3] 14 maj: BullandBear 15 maj: pipilotta Någon med erfarenhet ang L7S1och Ischias?   [7] 2 apr: Bettan11 9 apr: Anneli Erfarenhet av att hyra häst?   [1] 24 mar: hejhej 25 mar: -Aslan pwd- Erfarenhet av foder behöver lite kunskap påfyllnad   [5] 12 mar: BullandBear 12 mar: BullandBear Kemisk kastrering, erfarenhet?   [2] 15 feb: Doodles 18 feb: Draghund
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Schäfer | Pudel | Grand Danois | Golden Retriever | Labrador Retriever | Chihuahua
© 1998-2024 Enfinia AB